Studioportretten


De mensen fotograferen zoals ze zijn, puur, maar met een extra touch zodat het beeld nog versterkt wordt. Dat is het uitgangspunt van Deschepper Photography.

Een fotoshoot boeken bij Deschepper Photography? Dan nodigen wij u eerst uit in onze ruime fotostudio in Lennik om kennis te maken en uw verwachtingen en wensen af te toetsen. Kortom, een ontspannen babbel die ervoor zorgt dat u helemaal relaxed en voorbereid naar de fotoshoot komt.

Waarvoor mag u Deschepper Photography bellen?

  • Portretfotografie zwart-wit en/of kleur
  • Studioportretten kinderen, tieners, volwassenen, koppels, senioren, huisdieren
  • Fotoshoot baby, zwangerschap, lovers
  • Fotoreportage gezinnen, families, vriendinnen (tot 20 personen)
  • Communiefoto’s & lentefeest (voor kaartjes & uitnodigingen)
  • Naakfotografie of specifieke glamour fotoshoot
  • Professionele pasfoto maken (op afspraak, zonder intakegesprek)

Tijdens de fotoshoot…

Voelt u zich wat onwennig voor de camera? Bezorgd dat uw kids niet stil kunnen zitten tijdens de fotoshoot? Geen probleem! Yann heeft de expertise, de ervaring en de schwung om iedereen op z’n gemak te stellen in de studio en met de juiste energie het perfecte plaatje te maken.

Na de fotoshoot…

We maken een nieuwe afspraak om een selectie van de beste foto’s te bekijken en samen de finale keuzes te maken. We kunnen de foto’s afdrukken in alle formaten in een high-end kwaliteit op canvas, plexiglas, aluminium en dibond. We maken ook originele fotokaders en moderne fotoboxen die perfect als decoratiestukken passen in uw interieur. Het is altijd mogelijk om bijbestellingen van foto’s te plaatsen.

Deschepper Photography by Yann…

Mijn studio is mijn ruimte waar ik mij helemaal kan uitleven: experimenteren met licht en schaduw, variëren met standpunten en perspectieven, wisselen van lenzen en camera’s, scherpte en diepte… maar het belangrijkste is dat we plezier maken in de studio en die ontspannen sfeer vastleggen op de gevoelige plaat.


BEKIJK ONZE STUDIOPORTRETTEN MAAK HIER UW AFSPRAAK