Interieurfotografie


Architect, interieurarchitect, interieurdesigner, een interieurmagazine, projectcoördinator of bouwbedrijf? Deschepper Photography zet zijn vizier scherp voor uw mooiste interieurfoto’s.

Interieurfotografie is dé manier om realisaties in beeld te brengen en mooie referenties toe te voegen aan uw portfolio. Maar, het is een kunst op zich. Een interieur- of architectuurfoto gaat natuurlijk over de ruimte of het gebouw op zich, maar er zijn heel wat facetten die van een interieurfoto een state-of-the-art professionele foto maken.

Waarvoor mag u Deschepper Photography bellen?

  • Interieurfotografie voor particulieren en bedrijven
  • Architectuurfotografie voor huizen, appartementen, kantoren, gebouwen
  • Vastgoedfotografie: panden fotograferen voor verkoop
  • Detail fotografie: keuken, ramen, verlichting, tegels, badkamers…
  • Digitale bewerking voor gebruik in interieurmagazines of advertenties
  • Hoge resolutie aanlevering van fotomateriaal

Tijdens de fotoshoot…

Yann Deschepper komt naar u toe met alle technische apparatuur en een professionele ‘kijk’ op uw interieur of vastgoed. Een balans van kleur en licht, oog voor compositie en positionering, een fijne technische afstelling van de camera… laat dat maar aan Yann over.

Na de fotoshoot…

Uit de hele fotoreeks maakt Yann op basis van alle visuele en technische details een eerste selectie. Deze foto’s worden digitaal in hoge resolutie aangeleverd aan de klant en indien nodig kunnen er grafische bewerkingen uitgevoerd worden.

Deschepper Photography by Yann…

Wanneer ik een interieur fotografeer, bekijk ik dit in eerste instantie vanuit een technisch standpunt om het maximum uit de foto te halen. Lijnen en kleuren, compositie en symmetrie, sfeer en belichting, breedhoekperspectief en inzoomen op details… I love it!


BEKIJK ONZE INTERIEUR FOTO’S MAAK HIER UW AFSPRAAK