Getuigenissen


Er zijn blijkbaar weinig papa’s die een vader-zoon portret laten maken met hun 16-jarige zoon… tenzij den de ‘klassiek pose’. Niet bij deze fotograaf! We lieten een fantastische vergroting op Diasec plexi maken. Het is een prachtwerk, ondanks het feit dat ik er zelf op sta ;-). Er is de tegenstelling: Op de voorgrond de gaafheid, onschuld, jeugd … Op de achtergrond, helaas, het perkament van ervaring. Ook zijn er de gelijkenissen : Dit is mijn zoon en dat kan niet worden ontkend! De contouren rond mond, neus en ogen: ik was er mij niet van bewust dat we zo hard op elkaar lijken… ik geef toe, ik ben nog een fierdere papa dan ik al was! Samen naast elkaar… en zo is dat ook in het werkelijke leven. Misschien is deze creatie uit je onderbewuste gevormd en is ze ontstaan door ons dat ene uurtje in de studio samen te ‘ervaren’ ? Samengevat: veel gevoelens worden opgewekt door één plaatje en dat bewijst je onmiskenbare talent. Ik ben fan en beveel je met veel plezier aan bij al wie op zoek is naar ‘het echte portret’. Bart

Bart CorrynPlanet Eco

Iets totaal nieuws. Had dit nog nooit eerder gedaan.

Yann stelde mij onmiddellijk op mijn gemak. Het werd een
leuke beleving met een fantastische resultaat.

Bedankt hiervoor.

Patrick van ImpezaakvoerderMojito MS

Beste Yann,

Ik heb onmiddellijk positieve reacties gekregen ivm het portret dat ik heb gebruikt voor LinkedIn en bedrijfs-Skype account.

Ook mijn echtgenoot was zeer positief verrast en kan er niet van over hoe mooi belicht de foto’s zijn en het ingebonden boekje.

Nogmaals bedankt voor de goeie service….

Groeten,

Ann Van den Borre

Ann Van den Borre Global Quality Sr. ManagerLife Sciences Solutions at Ansell

Vanop vakantie stuurde ik een bericht naar Yann omdat ik toch een goeie professionele portretfoto wou van mezelf voor op mijn website en dergelijke. Hij pakt dit zeer slim aan want alles start met een fijn gesprek waardoor je jezelf op uw gemak voelt wanneer hij met de camera voor u staat. Ik ga dit écht niet gemakkelijk over mezelf zeggen maar dankzij Yann heb ik nu toch wel enkele mooie foto’s van mezelf die ik professioneel kan gebruiken. Er zit een hele artistieke tussen, een mooie voor op mijn website, eentje waar ik best lief op sta en één voor als ik ooit in de Knack sta… woorden van Yann 🙂 Bij deze een welgemeende Dank u wel Yann, doe zo verder en een dikke kus van de juf !!! Sandra

Sandra De Ryckecreatieve duizendpoot / zaakvoerderID17

Dikke, dikke merci Yann. Sabine en Ruben zijn ook in de wolken, prachtige foto s👍👍

Karin De Haen

De stijl van het fotowerk van Yann overtuigde mij om met hem in zee te gaan. Zowel de voorbereidende gesprekken als de shoot zelf liep zo professioneel dat de foto’s zeer natuurlijk, puur en ongeforceerd zijn. Bij de volgende shoot zal ik niet twijfelen… Deschepper photography !

Davy FredrixZaakvoerderPuur Passie

Being in a photo shoot with Yann Deschepper was a real pleasure where the fun element and his eye for detail ensures great results every time. Yann has photographed both family and business and in every case bringing out the best of each personality.

Steve DalbyPrincipal ConsultantSei-IS business ConsultancyLennik