Bedrijfsportretten


Uw bedrijf in beeld brengen, uw team op een toffe manier voorstellen op uw website, een portret van de CEO of profielfoto’s van het management? Deschepper Photography stapt in uw bedrijf!

Deschepper Photography brengt uw firma in beeld op een professionele manier. Yann stapt letterlijk en figuurlijk in uw bedrijf of zaak om te luisteren welke foto’s u nodig heeft en wat de doelstelling is van de fotoshoot. Een commerciële insteek of de authentieke uitstraling van uw zaak versterken met sprekende beelden? Ready? Set? Actie!

Waarvoor mag u Deschepper Photography bellen?

  • Profielfoto’s van uw medewerkers (in uw bedrijf of in de fotostudio)
  • Teamfoto’s, groepsfoto’s voor website en commercieel gebruik
  • Business portretten van medewerkers, managers
  • Sfeerbeelden van uw bedrijf@work
  • Detailfoto’s van uw services of producten
  • Portretfotografie van CEO (voor magazines, pers)

Tijdens de fotoshoot…

Uw bedrijf, uw activiteiten en uw mensen in beeld brengen voor een folder, presentatie of website zonder gemaakte poses of net wel in een geënsceneerde compositie voor een mooi eindresultaat? Yann zweeft door uw bedrijf en gaat op zoek naar sprekende beelden. Voor professionele profielfoto’s en portretten is het ook mogelijk om deze te organiseren in de fotostudio in Lennik.

Na de fotoshoot…

Alle foto’s worden uitvoerig besproken met de klant en indien nodig kunnen er digitale bewerkingen uitgevoerd worden. Alle foto’s worden in hoge resolutie aangeleverd.

Deschepper Photography by Yann…

Een bedrijf, een winkel of een firma in actie fotograferen is een kwestie van timing, een goede belichting en de medewerkers op hun gemak te stellen. Ik wil een zo natuurlijk mogelijk resultaat en dat kan alleen als ik me zo onzichtbaar mogelijk opstel ofwel net heel aanwezig ben om instructies te geven.


BEKIJK ONZE BEDRIJFSPORTRETTEN MAAK HIER UW AFSPRAAK